Word jij onze nieuwe collega?

Blik laat de wereld zien dat iedere organisatie anders is, met communicatie die hardop zegt: “Hier staan wij voor”. Blik houdt van communicatie die klopt en vooral raakt. Beeldtaal die op gang brengt en mensen een zetje geeft. Wij maken grote begrippen concreet en ingewikkelde materie begrijpelijk, helder en simpel. Iedereen in de organisatie weet opeens weer: “Hé, dit gaat ook over mij”.

Onze opdrachtgevers komen veelal uit het sociaal domein en de zorg. Blik is een plek waar je samen met je collega’s, klanten en partners creëert, leert en groeit.

Het team van Blik bestaat uit vijf grafisch ontwerpers, een studiomanager, één hond en een collectief van mensen waar we nauw mee samenwerken. We lachen veel en weten van wanten. Honden uitlaten na de lunch en wijn met bitterballen op vrijdag, dat hoort ook bij Blik.

Wil je bij ons werken?

We zoeken twee nieuwe collega's: een creatieve communicatiestrateeg en een allround grafisch ontwerper. Of stuur een open sollicitatie met een motivatiebrief, CV en portfolio naar sietske@blik.nl.


Blik zoekt

Creatieve Communicatiestrateeg

Blik zoekt

Allround Grafisch ontwerper

““Design jouw blik op de wereld bij ons!””