vacature

Creatieve Communicatiestrateeg

Werken in hartje Utrecht
32 tot 40 uur per week
Salarisindicatie 3.300-4.500

Dit doet Blik

Blik is daar waar iets gecommuniceerd moet worden. Een boodschap van bestuur naar medewerker, van gemeente naar haar burgers, van hulpverlener naar hulpbehoevende, van stichting naar geldschieters of van organisaties naar politiek. We vertalen de soms ingewikkelde inhoud naar een begrijpelijk en helder verhaal, waarin tekst en beeld perfect samenkomen. Animaties, infographics, koersdocumenten, we maken het allemaal.

Blik werkt graag aan projecten die de wereld beter en kleuriger maken. We tellen onze winst niet alleen in euro’s, want waarde is veel meer dan geld. Wij ondernemen vanuit het hart. Zo maken we positieve maatschappelijke impact. We werken voor organisaties die datzelfde doel hebben. Zo kan jij bij Blik een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu.

Dit ga jij doen

Als creatieve communicatiestrateeg bij Blik werk je aan projecten waarbij je in gesprek gaat met meerdere lagen van organisaties. Door jouw mensenkennis signaleer je onderliggende belangen en weet hoe je daarmee om moet gaan. Je leidt sessies en besprekingen waarbij je de inhoud ophaalt en de klant adviseert. Je werkt daarbij in co-creatie met de klant en haar doelgroep. Ideeën en klantvragen zet je om in communicatie die raakt en beklijft.

Andere talenten waarderen wij natuurlijk ook. Ben je bijvoorbeeld gespecialiseerd in design thinking, visual consultancy of service design? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij leren ook graag van jou.

Dit breng je mee

· Een HBO/WO-opleiding in een relevante richting zoals; Communicatie, CMD of Grafisch Ontwerp
· Minimaal 3 jaar werkervaring in en vergelijkbare functie
· Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift
· Abstracte problemen maak je graag concreet
· Je kunt adviseren en weet te overtuigen
· Je bent sociaal en legt makkelijk contact
· Je werkt moeiteloos aan meerdere projecten tegelijkertijd en houdt daarbij de planning, deadline en begroting in de gaten.
· Je werkt graag al je werkdagen in onze gezellige studio aan de Twijnstraat

Werken bij Blik

Blik is niet-hiërarchisch georganiseerd. Iedereen is verantwoordelijk voor diens eigen taken. Je wordt niet aangestuurd, maar wel begeleid. Bij Blik mag je helemaal jezelf zijn en worden, jij groeit en Blik groeit automatisch mee. Bij elk project mag je hardop zeggen wat je graag wil doen of leren.

Het team van Blik bestaat uit vijf ontwerpers, twee tekstschrijvers, een studiomanager, een hond en een collectief van mensen waar we nauw mee samenwerken. We werken hard en lachen veel. De hond uitlaten na de lunch, samen sporten en wijn met bitterballen, dat hoort ook bij Blik.

Wat wij bieden

· Een uitdagende en zelfstandige baan, waarin je nauw samenwerkt met je collega’s, de klant en ons collectief
· Uitdagende opdrachten die een positieve impact leveren op milieu en samenleving.
· Begeleiding en opleidingsbudget waardoor jij kan groeien
· Een marktconform salaris op basis van ervaring €3300/€4500
· Pensioenregeling en bijdrage
· Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met vooruitzicht op een vast contract
· Een functie van 32 tot 40 uur per week

Solliciteren

Graag ontvangen we jouw motivatiebrief, CV en portfolio voor 22 mei 2023 via sietske@blik.nl.
Vragen? Neem contact op met Sietske, 030 210 00 04.