vacature

Allround Grafisch ontwerper

Werken in hartje Utrecht
32 tot 40 uur per week
Salarisindicatie 2.300-3.000

Dit doet Blik

Blik is daar waar iets gecommuniceerd moet worden. Een boodschap van bestuur naar medewerker, van gemeente naar haar burgers, van hulpverlener naar hulpbehoevende, van stichting naar geldschieters of van organisaties naar politiek. We vertalen de soms ingewikkelde inhoud naar een begrijpelijk en helder verhaal, waarin tekst en beeld perfect samenkomen. Animaties, infographics, koersdocumenten, we maken het allemaal.

Blik werkt graag aan projecten die de wereld beter en kleuriger maken. We tellen onze winst niet alleen in euro’s, want waarde is veel meer dan geld. Wij ondernemen vanuit het hart. Zo maken we positieve maatschappelijke impact. We werken voor organisaties die datzelfde doel hebben. Zo kan jij bij Blik een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu.

Dit ga jij doen

Als allround grafisch ontwerper maak jij de communicatiemiddelen die het verhaal van de klant helder en begrijpelijk maken. Je neemt deel aan workshops en besprekingen waarbij we de inhoud ophalen bij de opdrachtgever. Vervolgens zet je ideeën en klantvragen om in visuele communicatie die raakt. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces; het maken van een offerte, een plan van aanpak, de planning en de uitvoering van het project. Als jij aan het werk ben, staat jouw creatieve proces als een huis. Je maakt goede en heldere ontwerpen en kan die omzetten in allerlei verschillende soorten communicatiemiddelen.

Heb je andere specialiteiten of talenten die je bij Blik kunt inzetten? Solliciteer dan ook! Wij leren ook graag van jou.

Dit breng je mee

· Een HBO-opleiding in een relevante richting bijv.: Grafisch Ontwerp, Multimediadesign, CMD
· Een portfolio dat jouw design skills in de spotlights zet
· Minimaal 2 jaar werkervaring als ontwerper bij een bureau.
· Goede beheersing van Adobe CC Photoshop, Illustrator en InDesign
· Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift
· Je bent sociaal en legt makkelijk contact
· Je kan goed samenwerken
· Je werkt graag al je werkdagen in onze gezellige studio aan de Twijnstraat

Werken bij Blik

Blik is niet-hiërarchisch georganiseerd. Iedereen is verantwoordelijk voor diens eigen taken. Je wordt niet aangestuurd, maar wel begeleid. Bij Blik mag je helemaal jezelf zijn en worden, jij groeit en Blik groeit automatisch mee. Bij elk project mag je hardop zeggen wat je graag wil doen of leren.

Het team van Blik bestaat uit vijf ontwerpers, twee tekstschrijvers, een studiomanager, een hond en een collectief van mensen waar we nauw mee samenwerken. We werken hard en lachen veel. De hond uitlaten na de lunch, samen sporten en wijn met bitterballen, dat hoort ook bij Blik.

Wat wij bieden

· Een uitdagende en zelfstandige baan, waarin je nauw samenwerkt met je collega’s, de klant en ons collectief
· Leuke opdrachten die een positieve impact leveren op milieu en samenleving.
· Begeleiding en opleidingsbudget waardoor jij kan groeien
· Een marktconform salaris op basis van ervaring €2.300 tot €3.000
· Pensioenregeling en bijdrage
· Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met vooruitzicht op een vast contract
· Een functie van 32 tot 40 uur per week

Solliciteren

Graag ontvangen we jouw motivatiebrief, CV en portfolio voor 31 mei 2023 via sietske@blik.nl.
Vragen? Neem contact op met Sietske, 030 210 00 04.