Header

magazine

Let's talk

Een ode aan het gesprek

Een echt Blik-magazine! Daar zijn we toch wel trots op. In deze eerste editie van Let’s Talk lees je alles over ons favoriete communicatiemiddel, het gesprek. In vogelvlucht nemen we je mee langs cases van Blik waarin het gesprek onderdeel was van de communicatiestrategie. We duiken in het effect van gespreksstarters, en laten zien hoe we elke dag weer praten met de straat via de praatplaat voor het raam in onze studio.

Mockup magazine Lets Talk GIF

Al die verhalen, en meer, delen we graag met jou. Dit magazine vertelt over ons en onze opdrachtgevers, maar het is meer dan dat. Let’s Talk is een ode. Een ode aan praten, vragen, luisteren en antwoorden. We hopen dat het je inspireert. Dat je na het lezen het magazine dichtslaat, en bij jezelf denkt: hé! Let’s talk!

Magazine duurzaam

Een magazine van gras

Let’s Talk is gedrukt op voorBIJ papier, dat wordt gemaakt van bermgras. En daar zitten veel voordelen aan. Gras dat anders wordt weggegooid, krijgt op deze manier een nieuw leven. Ook wordt het gras van voorBIJ papier geoogst uit ecologisch beheerde bermen, wat betekent dat het gras minder vaak wordt gemaaid. Kleine dieren en insecten die in de berm leven, hebben daardoor meer leef- en schuilplekken.

Ook voor de bomen is een magazine van gras natuurlijk goed nieuws. En daar willen we graag een schepje bovenop doen: je betaalt voor Let’s Talk namelijk helemaal niets. Voor de digitale versie niet, en voor de papieren versie niet. Het enige dat we van je vragen is om (als je dat kan) een donatie te doen aan Trees for All. Met dat geld planten zij nieuwe bomen. En daar worden wij weer blij van!

Let’s Talk?

Je ziet, we hebben het graag over het gesprek. Maar we praten nog liever mét jou!