Waarom een workshop?

Co-creatie is ons sleutelwoord. Ons ontwerp wordt namelijk zoveel beter als de mensen die betrokken zijn ook meedoen. Wij ontwerpen niet vóór jou, maar mét jou.

Het ontwerpproces begint met een creatieve workshop, waarin je kennis maakt met de kracht van beeld. Iedereen doet mee. De manager, een inhoudsdeskundige, een beleidsadviseur, iemand van de werkvloer en ook nog een medewerker van de communicatieafdeling. En als het kan, doet de doelgroep óók mee. Iedereen geeft input. En die input is onmisbaar. Want alle perspectieven samen vormen de basis van de communicatie.

Waarom een workshop?

Door het volgen van een workshop is iedereen betrokken bij het ontwerpproces. Daardoor heb je iets gemaakt dat gecreëerd én gevalideerd is door degene voor wie je het maakt. Het klopt. Ook hebben mensen elkaar ontmoet en inzichten met elkaar gedeeld. Dat levert de organisatie niet alleen nu, maar ook op de lange termijn veel op. Ten slotte kent iedereen die erbij was het verhaal. En het allerbelangrijkste: ze kunnen het verhaal doorvertellen. En dat is precies waar je het voor doet.

Zin om te starten?

Dat horen we graag!