Het team van Blik; een Utrechts communicatiebureau

Communicatiebureau Utrecht

Daar waar verandering is, is Blik

Blik is een bureau voor visuele communicatie in Utrecht. Volgens ons gaat communicatie over contact maken. Over jezelf en de ander zien en horen. Hoe je dat doet, daar weten wij alles van. Goede communicatie vertelt een verhaal dat herkenbaar is. Een boodschap die iedereen die mensen verbindt. En dat verhaal, dat maak je samen.

Ons werk
Benieuwd naar wat we doen? Bekijk dan eens onze projecten en ontdek hoe wij onze visie op communicatie in de praktijk brengen.

Communicatie op maat

Samen met jou ontwerpen we jouw verhaal. Ons team van strategen, ontwerpers en schrijvers weet altijd de kern van je boodschap boven tafel te krijgen. Of het nu gaat om een campagne, een verandering in werkwijze, een nieuwe koers of strategie; samen maken we het visueel en raken we precies de juiste snaar.

Maatwerk
Bij Blik geloven we niet in een one-size-fits-all-aanpak. Alles wat we doen is maatwerk. Jij bepaalt het doel, en samen vinden we de beste middelen om daar te komen. Onze aanpak is persoonlijk en flexibel, we zijn pas blij wanneer jij tevreden bent!

Meer dan geld
Blik werkt niet alleen voor, maar vooral samen met organisaties. Als communicatiebureau in Utrecht werken we veel (en graag) met organisaties in de buurt, maar ook ver daarbuiten. Waarde is voor ons meer dan geld. We werken graag met initiatieven die de wereld een stukje beter maken.

Wat je ook nodig hebt

We maken het samen met jou