STYR e learning header3

Project

e-learning: uitleg én visitekaartje

STYR

Hoe leg je een ingewikkeld verhaal uit aan de rest van de wereld? Dat is een vraag die Blik dagelijks beantwoordt. Zo ook voor het specialistisch adviesbureau STYR. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen begrijpt hoe het STYR-model werkt? Het antwoord: met een e-learning voor HR-medewerkers! De e-learning neemt je stap voor stap mee in de methode. Modellen, uitleganimaties en illustraties maken het complexe verhaal helder en concreet.

STYR e learning home2
STYR gif

Een tool voor HR-medewerkers

Samen met een e-learningspecialist is Blik aan de slag gegaan. Eerst is de inhoud bepaald. Wat moet er verteld en uitgelegd worden? Vervolgens hebben we de e-learning vormgegeven. Door de informatie logisch aan te bieden, kun je de e-learning op je eigen tempo doorlopen. Elk onderdeel heeft een eigen ingang en is opgedeeld in duidelijke stappen. Animaties vervangen lappen tekst en geven kort en simpel uitleg. Beeld en voice-over ondersteunen elkaar, waardoor je in korte tijd veel informatie tot je kunt nemen. Voorbeelden uit de praktijk maken de abstracte methode concreet. Zo zie je in wat de methode kan betekenen voor jouw organisatie.

STYR e learning onderdelen

Uitleg én visitekaartje

Het resultaat is een e-learning die je meeneemt in de STYR-methode, waarbij medewerkers worden ingezet en gewaardeerd op hun echte toegevoegde waarde. Ook vertelt de e-learning het verhaal van STYR. Zo ervaren potentiële opdrachtgevers hoe het is om met STYR samen te werken. Het is dus óók een marketingtool om de visie en manier van werken onder de aandacht te brengen.