Pretty woman

Project

Empowering website die seks bespreekbaar maakt voor jongeren

Pretty Woman

Pretty Woman is er voor meiden van 11 tot 23 jaar die vragen hebben over seksualiteit en relaties. Meiden die slachtoffer zijn van een loverboy, thuis veel ruzie hebben of het moeilijk vinden om hun grenzen aan te geven. Pretty Women weet dat het niet makkelijk is om over deze onderwerpen te praten.

Daarom was Pretty Woman toe aan een nieuwe website die de drempel om er wél over te praten verlaagt. Op deze nieuwe website vinden meiden antwoord op veel gestelde vragen en ervaringsverhalen. Door het lezen van ervaringen van anderen worden zij gesterkt in hun eigen gedachtes: ‘dit is niet normaal. Ik mag hier iets van vinden.’

Blik ontwierp een website die laat zien waar Pretty Woman voor staat. De structuur is helder en het nieuwe logo en de looks sluiten aan bij de belevingswereld van de jonge meiden. Daardoor straalt de website vertrouwen uit. Bezoekers voelen dat zij bij Pretty Woman terecht kunnen voor hulp.

Best Man

Ook jongens kunnen te maken krijgen met bijvoorbeeld seksueel misbruik. Zij gaan op een andere manier om met grensoverschrijdend gedrag dan meiden. Daarom maakten we voor hen een aparte pagina met eigen beeld en taal: Best Man.

Pretty Woman

Meer weten over online communicatie?