Nza

Project

Een visuele update van de stand van de Nederlandse gezondheidszorg

Nederlandse Zorgautoriteit

De Nederlandse Zorgautoriteit brengt jaarlijks een document uit met een update van de stand van de Nederlandse gezondheidszorg. Zo informeert de NZa de Nederlandse politiek en beleidsmedewerkers uit de sector over de ontwikkelingen en uitdagingen in de zorg.

Wij maakten cijfers visueel. In één oogopslag zie je dat de kosten voor de huisartsenzorg gestegen zijn, dat meer patiënten ergotherapie krijgen, en nog veel meer. En vaak zijn die cijfers eigenlijk gewoon mensen. Wij brachten ze tot leven.

Nza Case Standzorg1
Nza Case Standzorg2
Nza Case Standzorg3
Nza Case Standzorg5
Nza Case Standzorg4

Wat heb jij nodig?

We creëren het samen met jou!

Samen met de De Nederlandse Zorgautoriteit maakten we impact

We tellen onze winst niet alleen in euro’s. Want waarde is veel meer dan geld. Wij ondernemen vanuit het hart. Zo maken we positieve maatschappelijke impact en dragen we bij aan meer natuur. We laten je graag zien wat onze samenwerking heeft opgeleverd.

Het kantoor van NZa ligt op 10 minuten fietsen van Blik. We gaan dus op de fiets naar al onze overleggen i.p.v. met de auto. Wat extra beweging voor ons en 0% CO₂ uitstoot voor onze aarde.

We scheiden ons afval: plastic, glas, papier, batterijen, cartridges. Dat bespaart nieuwe grondstoffen, energie en geld.