Fiom2

Project

Neutrale informatie over ongewenste zwangerschap, adoptie en donorconceptie

Fiom Utrecht

Fiom is er voor iedereen. Voor iedereen die vragen heeft over (onbedoelde) zwangerschap, kinderwens, afstamming en de verwerking van seksueel en relationeel geweld. Fiom is neutraal, er is geen goed of fout. Er is alleen leven. Bij Fiom denken ze met je mee en ondersteunen ze je om jouw eigen keuze te maken.

Fiom Utrecht was toe aan een nieuwe website waar iedereen zich welkom voelt. Die uitstraalt: wij zijn er voor jou. Wie je ook bent en wat je vraag ook is.

Blik ontwierp een neutrale website die laat zien waar Fiom voor staat. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt, maakten we een website met echte verhalen van echte mensen en levendige kleuren.

Het keuzemenu op de homepage is helder en geeft de bezoeker richting - onbedoeld zwanger zijn is immers iets heel anders dan huiselijk geweld. Dieper in de website laat het menu je zien welke keuzes je hebt, duidelijk en zonder oordeel.

Bij Fiom weten ze hoe lastig het kan zijn om hulp te vragen bij persoonlijke vragen. De nieuwe website helpt je op weg en geeft je het vertrouwen om een afspraak te maken.


Fiom Logo
Fiom Website3