Ting illustratie

Project

Met deze agenda leren scholieren écht plannen

Planagenda

TING studiecoaching is er voor jongeren. Met coaching en training verstevigt TING hun zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel. Ze leren hoe ze invloed kunnen uitoefenen op hun leren en leven. Dat doen ze door het ‘Word je eigen leider!’-programma te volgen en te werken met de planmethode van TING. Zo verbeteren hun schoolprestaties en krijgen ze meer grip op hun leven.

De Planagenda

Met de planmethode van TING leren scholieren écht te plannen. Want middelbare scholieren hebben het druk. Ze hebben heel veel vakken met heel veel huiswerk. Door slim te plannen met de Planagenda houden ze tijd over voor de leuke dingen van het leven. Door de Planagenda begrijpen scholieren wat plannen hun oplevert en worden ze aangemoedigd er zelf mee aan de slag te gaan. Ze worden hun eigen leider.

TING aan het woord

Blik ontwierp deze vrolijke agenda met krachtige illustraties en quotes, overzichtelijke planpagina’s en duidelijke uitleg. Een mooi proces met een resultaat waar zowel wij als TING trots op zijn!

Ting 2022 v4
4 Ting Voorbeeldpagina 1
1 Ting 2021omslag 1 2

“Het is fijn samenwerken met Blik. Ze luisteren aandachtig naar onze ideeën en verdiepen zich in wat ons drijft. De vertaling van de briefing naar het creatief concept was helemaal in de roos! Ze denken onvermoeibaar met ons mee, schakelen snel en komen afspraken na. Ze werken vanuit het hart en maken écht verbinding met de wensen van de klant. Volgens Blik kan alles. Altijd. Ja, dat vinden wij dus ook!”

Samen met Ting maakten we impact

We tellen onze winst niet alleen in euro’s. Want waarde is veel meer dan geld. Wij ondernemen vanuit het hart. Zo maken we positieve maatschappelijke impact en dragen we bij aan meer natuur. We laten je graag zien wat onze samenwerking heeft opgeleverd.

Blik Mvo Monitor Ting