Over ons

Wij zijn Blik. En wij weten dat communicatie veel meer is dan alleen zenden. Het is een gesprek, vraag en antwoord. Praten én luisteren. Voor Blik betekent communicatie contact maken. Het vertelt een verhaal dat herkenbaar is, en daardoor verbindt. Hoe je de route naar zo’n verhaal uitstippelt, weten wij als geen ander. En die bewandelen we samen met jou. Al meer dan 25 jaar doen we niets liever dan dat!

Daar waar verandering is, is Blik

Organisaties groeien, ontwikkelen en veranderen. En iedereen die bij die ontwikkeling betrokken is, nemen wij mee. We roepen niet vanaf de zijlijn, maar staan naast jou in het middelpunt van de verandering. Vanuit onze studio in de oudste winkelstraat van Utrecht denken onze ontwerpers, strategen en schrijvers met je mee. Een nieuwe koers, werkwijze, strategie of campagne? Samen met jou maken we het visueel, helder, begrijpelijk en herkenbaar.

Zo werkt Blik

Alles wat we maken, doen we samen. Samen met medewerkers, met managers, met cliënten en met inwoners. Dit doen we vanaf de start. Zo verzamelen we alle ingrediënten, die gezamenlijk het complete verhaal vormen. We stellen vragen, bedenken invalshoeken, strategieën en communicatiemiddelen, net zolang totdat we bij de kern komen.


Dit maakt jouw communicatie meer dan alleen het eindproduct. Door zoveel mogelijk mensen vanaf de start bij ons proces te betrekken, begint je campagne al tijdens de allereerste sessie. Zo zijn reis en bestemming met elkaar verweven: het één kan niet bestaan zonder het ander. Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Dat kunnen we het beste vertellen door het te laten zien.

Ons proces

Alles wat we bij Blik doen is maatwerk, en verschillende vraagstukken vragen iedere keer weer om nieuwe oplossingen en werkwijzen. Wel kunnen we je laten zien hoe ons proces in elkaar steekt, welke fasen we doorlopen onderweg naar jouw einddoel en welke stappen daarbij horen.

Figuur stappen hoe we werken

Op zoek naar een uitgebreid overzicht van onze diensten?

Kies voor positieve impact

Impact en waarde zijn bij Blik onlosmakelijk aan elkaar verbonden, en waarde is voor ons daarbij meer dan geld. We kijken niet alleen hoeveel een project ons oplevert of wat het kost voor de ander, maar ook naar de weg die we afleggen om bij een eindproduct te komen. Samen werken met onze klanten geeft iedereen een kans om bij te dragen. Het verbindt, zet aan tot nadenken en geeft perspectief. En dát is voor ons (van) waarde.

Altijd zoeken we naar nieuwe en creatieve manieren om waarde toe te voegen. Want als het aan ons ligt, zijn we nooit klaar! Duurzaamheid gaat niet over perfectie, het gaat over beter worden. En elke keer als je denkt dat je er bent, ben je er nog niet. Zo groeien we elke dag een stukje verder.