Dienst

Blik maakt impact

ik wil verandering

Dienst 4 v3

Een proces

Veranderen is een proces. Een proces waarin medewerkers geïnformeerd worden over de verandering. Maar bovenal is het een proces waarin teams met elkaar in gesprek moeten gaan. Blik zorgt er met communicatie en interventies voor dat jouw medewerkers elkaar zien en horen. Daar hebben we geen vooraf uitgestippelde route voor, maar we volgen een weg die bij jouw organisatie en medewerkers past.

Duwtje naar links of rechts?

Blik gaat samen met jou op pad. We kijken mee, lopen rond, houden interviews en organiseren bijeenkomsten. We willen zoveel mogelijk mensen spreken, van de werkvloer tot HR en het bestuur. Want pas dan weet je op welke plekken en op welke momenten je jouw medewerkers een duwtje in de rug kunt geven.

Communicatie en interventies

Wij bedenken interventies en zetten communicatie in. Soms is het belangrijk om medewerkers eerst bewust te maken van hun eigen gedrag, voordat zij een stap in de nieuwe richting kunnen zetten. We faciliteren teamleiders om met hun team het gesprek over de verandering aan te gaan. En voor bestuurders of managers maken we middelen die laten zien waar de organisatie naar onderweg is. We ontwikkelen precies de communicatie en interventies die jouw medewerkers in beweging brengen.

Bekijk hier hoe we interventies inzetten bij zorgorganisaties.